Select Page

Els regidors de Seguretat Ciutadana i Hisenda es reuneixen amb la Junta Directiva de Unijempol Alacant.

La setmana passada, els regidors de Seguretat Ciutadana, Deo Sánchez i d’Hisenda, Jose María Borja, mantenien una reunió de treball amb la Junta Directiva de l’Associació de Caps i Comandaments de la Policia Local de la Comunitat Valenciana, Unijempol. Cita que va comptar amb la presència de Vicente Magro, magistrat del Tribunal Suprem i els també magistrats Susana Polo i Pascual Fabiá.

Com explica el responsable municipal de Seguretat Ciutadana a Altea, “en el transcurs de la jornada s`ha tractat la planificació dʻactivitats formatives dʻalt nivell per augmentar la formació de la Policia Local, amb lʻobjectiu que això redunde en la millora de la seguretat local”.

Deo Sánchez recorda que Unijempol busca afavorir el compromís i la responsabilitat municipal amb les problemàtiques de seguretat; alhora que promou nous models de gestió als serveis de la Policia Local per garantir la prestació de serveis de qualitat. “Objectius que des de l´Ajuntament d´Altea compartim i que ens porten a establir una línia de treball col·laborativa entre Unijempol i la regidoria de Seguretat Ciutadana que desembocarà en noves accions formatives per als nostres agents”; ha conformat l´edil d´àrea.

“En nom de l’Ajuntament d’Altea en general i de la Policia Local d’Altea en particular, vull agrair a Unijempol el que haja vingut fins a Altea per compartir jornada de treball i també done les gràcies als senyors magistrats Vicente Magro i Pascual Fabiá i senyora magistrada Susana Polo per la seua participació i compromís”; conclou Deo Sánchez, regidor de Trànsit i Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament d’Altea.

 

Pin It on Pinterest